Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Su Mr. Su
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Produk Artikel
Baju Awéwé Kaos Awéwé Baju lalaki Sweatshirt Awéwé Lalaki Sweatshirt
More
Tentang Kami
Yingjia Garment Co, Ltd, produsén baju profésional sareng pemborong, didirikeun taun 2006, khusus dina trackuits, hoodies / sweatshirts, kaos, polo-kaos, pakéan anu seukeut sareng kasual, baju mandi sareng calana. Produk parantos ngahontal langkung ti 1.000 jinis, sareng urang nampi OEM / ODM. Pabrik urang ngagaduhan 300+ tukang terampil, kapasitas produksi langkung ti 100K pcs sabulan. Sareng kami ngagaduhan tim desain profésional pikeun ngagem ageman anu dirarancang énggal. Ayeuna urang ngawangun merek urang sorangan, sareng milarian kerjasama bisnis jangka panjang. Anjeun tampi gabung kami iraha waé!
Témbongkeun Tambih deui Didatangan Kilang kitu abdi
Daptar Produk Patali

imah

Product

Phone

Tentang Kami

panalungtikan