Komunikasi karo Supplier? Supplier
Su Mr. Su
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Produk Unggulan
Gaun Wanita Kaos Wanita Kaos Pria Celengan Wanita Klambi Pria
More
Babagan awake dhewe
Yingjia Garment Co, Ltd, produsen busana profesional lan pemborong, sing diadegake ing taun 2006, khusus ing trackuits, hoodies / sweatshirt, T-shirt, polo-shirt, gaun sing tajam lan santai, jas mandhi lan celonone. Produk wis tikel luwih saka 1.000 jinis, lan kita bisa nampa OEM / ODM. Pabrik kita duwe 300+ pekerja sing trampil, kapasitas produksi luwih saka 100K pcs saben wulan. Lan kita duwe tim desain profesional kanggo nggawe busana desain busana anyar. Saiki kita mbangun merek dhewe, lan uga golek kemitraan bisnis jangka panjang. Sampeyan tampi gabung ing sembarang wektu!
Ndeleng luwih akeh Ngunjungi Pabrikku
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Product

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki